Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

JO 5350-10

En kommun diarieförde inte ett intentionsavtal förrän fyra månader efter undertecknandet. Det här eftersom avtalet ansågs vara hemligt. JO var kritisk eftersom det är obligatoriskt att diarieföra just sekretessbelagda handlingar.

JO_5350_10

Våra verksamheter

En kommun diarieförde inte ett intentionsavtal förrän fyra månader efter undertecknandet. Det här eftersom avtalet ansågs vara hemligt. JO var kritisk eftersom det är obligatoriskt att diarieföra just sekretessbelagda handlingar.

JO_5350_10

background 1
background 1

JO 5350-10

En kommun diarieförde inte ett intentionsavtal förrän fyra månader efter undertecknandet. Det här eftersom avtalet ansågs vara hemligt. JO var kritisk eftersom det är obligatoriskt att diarieföra just sekretessbelagda handlingar.

JO_5350_10

Gå till Acta Publicas hemsida

JO 5350-10

En kommun diarieförde inte ett intentionsavtal förrän fyra månader efter undertecknandet. Det här eftersom avtalet ansågs vara hemligt. JO var kritisk eftersom det är obligatoriskt att diarieföra just sekretessbelagda handlingar.

JO_5350_10

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

JO 5350-10

En kommun diarieförde inte ett intentionsavtal förrän fyra månader efter undertecknandet. Det här eftersom avtalet ansågs vara hemligt. JO var kritisk eftersom det är obligatoriskt att diarieföra just sekretessbelagda handlingar.

JO_5350_10