Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

KR Jönköping 2495-11

Kriminalvården nekade en fånge på Kumlaanstalten att få ta del av kommentarer som Kriminalvårdsanställda skrivit på myndighetens intranät med anledning av den dåvarande generaldirektörens avgång. Kammarrätten delade Kriminalvårdens bedömning att kommentarerna inte var upprättade handlingar. Enligt domstolen blev kommentarerna inte expedierade när de lades ut på intranätet. De hörde inte heller till något avslutat ärende och var inte justerade eller på annat sätt färdigställda.

KR_Jonkoping_2495_11

Närbesläktade domar: HFD 99-11 och HFD 2173-11

Våra verksamheter

Kriminalvården nekade en fånge på Kumlaanstalten att få ta del av kommentarer som Kriminalvårdsanställda skrivit på myndighetens intranät med anledning av den dåvarande generaldirektörens avgång. Kammarrätten delade Kriminalvårdens bedömning att kommentarerna inte var upprättade handlingar. Enligt domstolen blev kommentarerna inte expedierade när de lades ut på intranätet. De hörde inte heller till något avslutat ärende och var inte justerade eller på annat sätt färdigställda.

KR_Jonkoping_2495_11

Närbesläktade domar: HFD 99-11 och HFD 2173-11

background 1
background 1

KR Jönköping 2495-11

Kriminalvården nekade en fånge på Kumlaanstalten att få ta del av kommentarer som Kriminalvårdsanställda skrivit på myndighetens intranät med anledning av den dåvarande generaldirektörens avgång. Kammarrätten delade Kriminalvårdens bedömning att kommentarerna inte var upprättade handlingar. Enligt domstolen blev kommentarerna inte expedierade när de lades ut på intranätet. De hörde inte heller till något avslutat ärende och var inte justerade eller på annat sätt färdigställda.

KR_Jonkoping_2495_11

Närbesläktade domar: HFD 99-11 och HFD 2173-11

Gå till Acta Publicas hemsida

KR Jönköping 2495-11

Kriminalvården nekade en fånge på Kumlaanstalten att få ta del av kommentarer som Kriminalvårdsanställda skrivit på myndighetens intranät med anledning av den dåvarande generaldirektörens avgång. Kammarrätten delade Kriminalvårdens bedömning att kommentarerna inte var upprättade handlingar. Enligt domstolen blev kommentarerna inte expedierade när de lades ut på intranätet. De hörde inte heller till något avslutat ärende och var inte justerade eller på annat sätt färdigställda.

KR_Jonkoping_2495_11

Närbesläktade domar: HFD 99-11 och HFD 2173-11

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

KR Jönköping 2495-11

Kriminalvården nekade en fånge på Kumlaanstalten att få ta del av kommentarer som Kriminalvårdsanställda skrivit på myndighetens intranät med anledning av den dåvarande generaldirektörens avgång. Kammarrätten delade Kriminalvårdens bedömning att kommentarerna inte var upprättade handlingar. Enligt domstolen blev kommentarerna inte expedierade när de lades ut på intranätet. De hörde inte heller till något avslutat ärende och var inte justerade eller på annat sätt färdigställda.

KR_Jonkoping_2495_11

Närbesläktade domar: HFD 99-11 och HFD 2173-11