Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

JO 4275-10

JO_4275_10

Helsingborgs stadsteater fick kritik av JO för att det i semestertid inte fanns någon på plats som kunde ta fram begärda handlingar. Dessutom menade teater att vissa av de begärda handlingarna bara kunde lämnas ut av ekonomiansvarig, vilket JO också kritiserade.

Våra verksamheter

JO_4275_10

Helsingborgs stadsteater fick kritik av JO för att det i semestertid inte fanns någon på plats som kunde ta fram begärda handlingar. Dessutom menade teater att vissa av de begärda handlingarna bara kunde lämnas ut av ekonomiansvarig, vilket JO också kritiserade.

background 1
background 1

JO 4275-10

JO_4275_10

Helsingborgs stadsteater fick kritik av JO för att det i semestertid inte fanns någon på plats som kunde ta fram begärda handlingar. Dessutom menade teater att vissa av de begärda handlingarna bara kunde lämnas ut av ekonomiansvarig, vilket JO också kritiserade.

Gå till Acta Publicas hemsida

JO 4275-10

JO_4275_10

Helsingborgs stadsteater fick kritik av JO för att det i semestertid inte fanns någon på plats som kunde ta fram begärda handlingar. Dessutom menade teater att vissa av de begärda handlingarna bara kunde lämnas ut av ekonomiansvarig, vilket JO också kritiserade.

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

JO 4275-10

JO_4275_10

Helsingborgs stadsteater fick kritik av JO för att det i semestertid inte fanns någon på plats som kunde ta fram begärda handlingar. Dessutom menade teater att vissa av de begärda handlingarna bara kunde lämnas ut av ekonomiansvarig, vilket JO också kritiserade.