Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

KR Sthlm 1274-11

Mejlen i en mejlväxling mellan Ilija Batljan, kommunalråd i Nynäshamns kommun, och en PR-byrå blev inte allmänna handlingar. Det konstaterar kammarrätten som delar kommunens bedömning av Batljan skickade och tog emot mejlen i egenskap av partipolitiker och inte kommunalråd.

KR_Sthlm_1274_11

Våra verksamheter

Mejlen i en mejlväxling mellan Ilija Batljan, kommunalråd i Nynäshamns kommun, och en PR-byrå blev inte allmänna handlingar. Det konstaterar kammarrätten som delar kommunens bedömning av Batljan skickade och tog emot mejlen i egenskap av partipolitiker och inte kommunalråd.

KR_Sthlm_1274_11

background 1
background 1

KR Sthlm 1274-11

Mejlen i en mejlväxling mellan Ilija Batljan, kommunalråd i Nynäshamns kommun, och en PR-byrå blev inte allmänna handlingar. Det konstaterar kammarrätten som delar kommunens bedömning av Batljan skickade och tog emot mejlen i egenskap av partipolitiker och inte kommunalråd.

KR_Sthlm_1274_11

Gå till Acta Publicas hemsida

KR Sthlm 1274-11

Mejlen i en mejlväxling mellan Ilija Batljan, kommunalråd i Nynäshamns kommun, och en PR-byrå blev inte allmänna handlingar. Det konstaterar kammarrätten som delar kommunens bedömning av Batljan skickade och tog emot mejlen i egenskap av partipolitiker och inte kommunalråd.

KR_Sthlm_1274_11

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

KR Sthlm 1274-11

Mejlen i en mejlväxling mellan Ilija Batljan, kommunalråd i Nynäshamns kommun, och en PR-byrå blev inte allmänna handlingar. Det konstaterar kammarrätten som delar kommunens bedömning av Batljan skickade och tog emot mejlen i egenskap av partipolitiker och inte kommunalråd.

KR_Sthlm_1274_11