Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

KR Sundsvall 1413-11

Handlingar rörande en rekrytering av en landstingsdirektör som fanns hos ett rekryteringsföretag ansågs inte förvarade hos landstinget eftersom handlingarna inte hörde till själva tillsättningsärendet utan endast avsåg förberedelser för rekryteringen.

KR_Sundsvall_1413_11

Våra verksamheter

Handlingar rörande en rekrytering av en landstingsdirektör som fanns hos ett rekryteringsföretag ansågs inte förvarade hos landstinget eftersom handlingarna inte hörde till själva tillsättningsärendet utan endast avsåg förberedelser för rekryteringen.

KR_Sundsvall_1413_11

background 1
background 1

KR Sundsvall 1413-11

Handlingar rörande en rekrytering av en landstingsdirektör som fanns hos ett rekryteringsföretag ansågs inte förvarade hos landstinget eftersom handlingarna inte hörde till själva tillsättningsärendet utan endast avsåg förberedelser för rekryteringen.

KR_Sundsvall_1413_11

Gå till Acta Publicas hemsida

KR Sundsvall 1413-11

Handlingar rörande en rekrytering av en landstingsdirektör som fanns hos ett rekryteringsföretag ansågs inte förvarade hos landstinget eftersom handlingarna inte hörde till själva tillsättningsärendet utan endast avsåg förberedelser för rekryteringen.

KR_Sundsvall_1413_11

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

KR Sundsvall 1413-11

Handlingar rörande en rekrytering av en landstingsdirektör som fanns hos ett rekryteringsföretag ansågs inte förvarade hos landstinget eftersom handlingarna inte hörde till själva tillsättningsärendet utan endast avsåg förberedelser för rekryteringen.

KR_Sundsvall_1413_11