Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

KR Göteborg 5147-11

Region Skåne behövde inte gå igenom alla sina patientjournaler under en viss tidsperiod för att kunna lämna ut journaler där man hade dokumenterat beslut om att sätta in en spiral av ett visst fabrikat. Det fanns inget register där regionen kunde söka på den efterfrågade informationen.

KR_Goteborg_5147_11

Våra verksamheter

Region Skåne behövde inte gå igenom alla sina patientjournaler under en viss tidsperiod för att kunna lämna ut journaler där man hade dokumenterat beslut om att sätta in en spiral av ett visst fabrikat. Det fanns inget register där regionen kunde söka på den efterfrågade informationen.

KR_Goteborg_5147_11

background 1
background 1

KR Göteborg 5147-11

Region Skåne behövde inte gå igenom alla sina patientjournaler under en viss tidsperiod för att kunna lämna ut journaler där man hade dokumenterat beslut om att sätta in en spiral av ett visst fabrikat. Det fanns inget register där regionen kunde söka på den efterfrågade informationen.

KR_Goteborg_5147_11

Gå till Acta Publicas hemsida

KR Göteborg 5147-11

Region Skåne behövde inte gå igenom alla sina patientjournaler under en viss tidsperiod för att kunna lämna ut journaler där man hade dokumenterat beslut om att sätta in en spiral av ett visst fabrikat. Det fanns inget register där regionen kunde söka på den efterfrågade informationen.

KR_Goteborg_5147_11

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

KR Göteborg 5147-11

Region Skåne behövde inte gå igenom alla sina patientjournaler under en viss tidsperiod för att kunna lämna ut journaler där man hade dokumenterat beslut om att sätta in en spiral av ett visst fabrikat. Det fanns inget register där regionen kunde söka på den efterfrågade informationen.

KR_Goteborg_5147_11