Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

JO 2003/04 s. 447

JO kritiserade Sotenäs kommun för att kommunen inte ville skicka kopior av allmänna handlingar till dem som begärde det utan istället uppmanade dem att besöka kommunkontoret för att ta del av handlingarna på plats.

JO_2003_04_s_447

Våra verksamheter

JO kritiserade Sotenäs kommun för att kommunen inte ville skicka kopior av allmänna handlingar till dem som begärde det utan istället uppmanade dem att besöka kommunkontoret för att ta del av handlingarna på plats.

JO_2003_04_s_447

background 1
background 1

JO 2003/04 s. 447

JO kritiserade Sotenäs kommun för att kommunen inte ville skicka kopior av allmänna handlingar till dem som begärde det utan istället uppmanade dem att besöka kommunkontoret för att ta del av handlingarna på plats.

JO_2003_04_s_447

Gå till Acta Publicas hemsida

JO 2003/04 s. 447

JO kritiserade Sotenäs kommun för att kommunen inte ville skicka kopior av allmänna handlingar till dem som begärde det utan istället uppmanade dem att besöka kommunkontoret för att ta del av handlingarna på plats.

JO_2003_04_s_447

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

JO 2003/04 s. 447

JO kritiserade Sotenäs kommun för att kommunen inte ville skicka kopior av allmänna handlingar till dem som begärde det utan istället uppmanade dem att besöka kommunkontoret för att ta del av handlingarna på plats.

JO_2003_04_s_447