Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

JO 2951-11

Arbetsförmedlingens presstab uppgav felaktigt för en journalist att en rapport från myndighetens internrevision om fas 3 i den arbetsmarknadspolitiska åtgärden jobb- och utvecklingsgarantin var ett internt arbetsmaterial och inte en allmän handling. Det visade sig att rapporten, vid tidpunkten för journalistens begäran, redan hade expedierats till andra myndigheter, bland annat arbetsmarknadsdepartementet. JO var kritisk till det inträffade.

JO_2951_11

Våra verksamheter

Arbetsförmedlingens presstab uppgav felaktigt för en journalist att en rapport från myndighetens internrevision om fas 3 i den arbetsmarknadspolitiska åtgärden jobb- och utvecklingsgarantin var ett internt arbetsmaterial och inte en allmän handling. Det visade sig att rapporten, vid tidpunkten för journalistens begäran, redan hade expedierats till andra myndigheter, bland annat arbetsmarknadsdepartementet. JO var kritisk till det inträffade.

JO_2951_11

background 1
background 1

JO 2951-11

Arbetsförmedlingens presstab uppgav felaktigt för en journalist att en rapport från myndighetens internrevision om fas 3 i den arbetsmarknadspolitiska åtgärden jobb- och utvecklingsgarantin var ett internt arbetsmaterial och inte en allmän handling. Det visade sig att rapporten, vid tidpunkten för journalistens begäran, redan hade expedierats till andra myndigheter, bland annat arbetsmarknadsdepartementet. JO var kritisk till det inträffade.

JO_2951_11

Gå till Acta Publicas hemsida

JO 2951-11

Arbetsförmedlingens presstab uppgav felaktigt för en journalist att en rapport från myndighetens internrevision om fas 3 i den arbetsmarknadspolitiska åtgärden jobb- och utvecklingsgarantin var ett internt arbetsmaterial och inte en allmän handling. Det visade sig att rapporten, vid tidpunkten för journalistens begäran, redan hade expedierats till andra myndigheter, bland annat arbetsmarknadsdepartementet. JO var kritisk till det inträffade.

JO_2951_11

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

JO 2951-11

Arbetsförmedlingens presstab uppgav felaktigt för en journalist att en rapport från myndighetens internrevision om fas 3 i den arbetsmarknadspolitiska åtgärden jobb- och utvecklingsgarantin var ett internt arbetsmaterial och inte en allmän handling. Det visade sig att rapporten, vid tidpunkten för journalistens begäran, redan hade expedierats till andra myndigheter, bland annat arbetsmarknadsdepartementet. JO var kritisk till det inträffade.

JO_2951_11