Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

KR Sthlm 5001-11

När förvaltningsrätten beslutar att frysa tillgångar för en person som Skatteverket misstänker för skattefusk (betalningssäkring) så blir beslutet offentligt direkt. Det slår Kammarrätten fast i en dom och ger därmed Nyhetsbyrån Siren rätt mot Förvaltningsrätten i Uppsala. Förvaltningsrätten ville inte lämna ut beslutet förrän man hade försäkrat sig om att den berörda personen blivit delgiven det. Enligt kammarrätten finns det inget lagstöd för att fördröja utlämnandet på det sättet.

KR_Sthlm_5001_11

Våra verksamheter

När förvaltningsrätten beslutar att frysa tillgångar för en person som Skatteverket misstänker för skattefusk (betalningssäkring) så blir beslutet offentligt direkt. Det slår Kammarrätten fast i en dom och ger därmed Nyhetsbyrån Siren rätt mot Förvaltningsrätten i Uppsala. Förvaltningsrätten ville inte lämna ut beslutet förrän man hade försäkrat sig om att den berörda personen blivit delgiven det. Enligt kammarrätten finns det inget lagstöd för att fördröja utlämnandet på det sättet.

KR_Sthlm_5001_11

background 1
background 1

KR Sthlm 5001-11

När förvaltningsrätten beslutar att frysa tillgångar för en person som Skatteverket misstänker för skattefusk (betalningssäkring) så blir beslutet offentligt direkt. Det slår Kammarrätten fast i en dom och ger därmed Nyhetsbyrån Siren rätt mot Förvaltningsrätten i Uppsala. Förvaltningsrätten ville inte lämna ut beslutet förrän man hade försäkrat sig om att den berörda personen blivit delgiven det. Enligt kammarrätten finns det inget lagstöd för att fördröja utlämnandet på det sättet.

KR_Sthlm_5001_11

Gå till Acta Publicas hemsida

KR Sthlm 5001-11

När förvaltningsrätten beslutar att frysa tillgångar för en person som Skatteverket misstänker för skattefusk (betalningssäkring) så blir beslutet offentligt direkt. Det slår Kammarrätten fast i en dom och ger därmed Nyhetsbyrån Siren rätt mot Förvaltningsrätten i Uppsala. Förvaltningsrätten ville inte lämna ut beslutet förrän man hade försäkrat sig om att den berörda personen blivit delgiven det. Enligt kammarrätten finns det inget lagstöd för att fördröja utlämnandet på det sättet.

KR_Sthlm_5001_11

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

KR Sthlm 5001-11

När förvaltningsrätten beslutar att frysa tillgångar för en person som Skatteverket misstänker för skattefusk (betalningssäkring) så blir beslutet offentligt direkt. Det slår Kammarrätten fast i en dom och ger därmed Nyhetsbyrån Siren rätt mot Förvaltningsrätten i Uppsala. Förvaltningsrätten ville inte lämna ut beslutet förrän man hade försäkrat sig om att den berörda personen blivit delgiven det. Enligt kammarrätten finns det inget lagstöd för att fördröja utlämnandet på det sättet.

KR_Sthlm_5001_11