Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

JO 1617-11

Landstinget i Jönköpings län dröjde ett knappt år med att diarieföra en varning som utfärdats mot en anställd inom landstinget. JO var kritisk till att varningen inte diariefördes i anslutning till att den utfärdades.

JO_1617_11

Våra verksamheter

Landstinget i Jönköpings län dröjde ett knappt år med att diarieföra en varning som utfärdats mot en anställd inom landstinget. JO var kritisk till att varningen inte diariefördes i anslutning till att den utfärdades.

JO_1617_11

background 1
background 1

JO 1617-11

Landstinget i Jönköpings län dröjde ett knappt år med att diarieföra en varning som utfärdats mot en anställd inom landstinget. JO var kritisk till att varningen inte diariefördes i anslutning till att den utfärdades.

JO_1617_11

Gå till Acta Publicas hemsida

JO 1617-11

Landstinget i Jönköpings län dröjde ett knappt år med att diarieföra en varning som utfärdats mot en anställd inom landstinget. JO var kritisk till att varningen inte diariefördes i anslutning till att den utfärdades.

JO_1617_11

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

JO 1617-11

Landstinget i Jönköpings län dröjde ett knappt år med att diarieföra en varning som utfärdats mot en anställd inom landstinget. JO var kritisk till att varningen inte diariefördes i anslutning till att den utfärdades.

JO_1617_11