Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

KR Jönköping 998-12

Kammarrätten ansåg inte att Jordbruksverkets internrevision var ett sådan självständigt organ inom myndigheten som avses i TF 2:11. Ett underlag som internrevisionen hade skickat till en granskad enhet inom myndigheten ansågs därmed inte vara en expedierad respektive inkommen handling.

KR Jönköping_998_12

Våra verksamheter

Kammarrätten ansåg inte att Jordbruksverkets internrevision var ett sådan självständigt organ inom myndigheten som avses i TF 2:11. Ett underlag som internrevisionen hade skickat till en granskad enhet inom myndigheten ansågs därmed inte vara en expedierad respektive inkommen handling.

KR Jönköping_998_12

background 1
background 1

KR Jönköping 998-12

Kammarrätten ansåg inte att Jordbruksverkets internrevision var ett sådan självständigt organ inom myndigheten som avses i TF 2:11. Ett underlag som internrevisionen hade skickat till en granskad enhet inom myndigheten ansågs därmed inte vara en expedierad respektive inkommen handling.

KR Jönköping_998_12

Gå till Acta Publicas hemsida

KR Jönköping 998-12

Kammarrätten ansåg inte att Jordbruksverkets internrevision var ett sådan självständigt organ inom myndigheten som avses i TF 2:11. Ett underlag som internrevisionen hade skickat till en granskad enhet inom myndigheten ansågs därmed inte vara en expedierad respektive inkommen handling.

KR Jönköping_998_12

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

KR Jönköping 998-12

Kammarrätten ansåg inte att Jordbruksverkets internrevision var ett sådan självständigt organ inom myndigheten som avses i TF 2:11. Ett underlag som internrevisionen hade skickat till en granskad enhet inom myndigheten ansågs därmed inte vara en expedierad respektive inkommen handling.

KR Jönköping_998_12