Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

KR Sthlm 15-12

Naturvårdsverket vägrade lämna ut GPS-positioner för två vargar som försetts med GPS-sändare till en jakttidning. Myndigheten ansåg att ett offentliggörande av uppgifterna skulle hota strävandet efter att bevara vargstammen. Efter överklagande fastställde kammarrätten beslutet.

SthlmKRdom_15_12

Våra verksamheter

Naturvårdsverket vägrade lämna ut GPS-positioner för två vargar som försetts med GPS-sändare till en jakttidning. Myndigheten ansåg att ett offentliggörande av uppgifterna skulle hota strävandet efter att bevara vargstammen. Efter överklagande fastställde kammarrätten beslutet.

SthlmKRdom_15_12

background 1
background 1

KR Sthlm 15-12

Naturvårdsverket vägrade lämna ut GPS-positioner för två vargar som försetts med GPS-sändare till en jakttidning. Myndigheten ansåg att ett offentliggörande av uppgifterna skulle hota strävandet efter att bevara vargstammen. Efter överklagande fastställde kammarrätten beslutet.

SthlmKRdom_15_12

Gå till Acta Publicas hemsida

KR Sthlm 15-12

Naturvårdsverket vägrade lämna ut GPS-positioner för två vargar som försetts med GPS-sändare till en jakttidning. Myndigheten ansåg att ett offentliggörande av uppgifterna skulle hota strävandet efter att bevara vargstammen. Efter överklagande fastställde kammarrätten beslutet.

SthlmKRdom_15_12

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

KR Sthlm 15-12

Naturvårdsverket vägrade lämna ut GPS-positioner för två vargar som försetts med GPS-sändare till en jakttidning. Myndigheten ansåg att ett offentliggörande av uppgifterna skulle hota strävandet efter att bevara vargstammen. Efter överklagande fastställde kammarrätten beslutet.

SthlmKRdom_15_12