Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

RÅ 1975 ref. 55

Regeringsrätten konstaterade att en skattemyndighet var tvungen att hantera en krånglig begäran om handlingar trots att personalen var mitt uppe i den mest hektiska fasen av den årliga fastighetstaxeringen.

RA_1975_ref_55

 

Våra verksamheter

Regeringsrätten konstaterade att en skattemyndighet var tvungen att hantera en krånglig begäran om handlingar trots att personalen var mitt uppe i den mest hektiska fasen av den årliga fastighetstaxeringen.

RA_1975_ref_55

 

background 1
background 1

RÅ 1975 ref. 55

Regeringsrätten konstaterade att en skattemyndighet var tvungen att hantera en krånglig begäran om handlingar trots att personalen var mitt uppe i den mest hektiska fasen av den årliga fastighetstaxeringen.

RA_1975_ref_55

 

Gå till Acta Publicas hemsida

RÅ 1975 ref. 55

Regeringsrätten konstaterade att en skattemyndighet var tvungen att hantera en krånglig begäran om handlingar trots att personalen var mitt uppe i den mest hektiska fasen av den årliga fastighetstaxeringen.

RA_1975_ref_55

 

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

RÅ 1975 ref. 55

Regeringsrätten konstaterade att en skattemyndighet var tvungen att hantera en krånglig begäran om handlingar trots att personalen var mitt uppe i den mest hektiska fasen av den årliga fastighetstaxeringen.

RA_1975_ref_55