Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

KR Jönköping 3835-12

Tidningen Metro fick inte ut incidentrapporter för Malmö Airport. Transportstyrelsen sa nej med hänvisning till en absolut sekretess. Kammarrätten delade den bedömningen, vilket innebar att rapporterna inte kunde lämnas ut ens i maskerat skick.

KR_Jonkoping_3835_12

Våra verksamheter

Tidningen Metro fick inte ut incidentrapporter för Malmö Airport. Transportstyrelsen sa nej med hänvisning till en absolut sekretess. Kammarrätten delade den bedömningen, vilket innebar att rapporterna inte kunde lämnas ut ens i maskerat skick.

KR_Jonkoping_3835_12

background 1
background 1

KR Jönköping 3835-12

Tidningen Metro fick inte ut incidentrapporter för Malmö Airport. Transportstyrelsen sa nej med hänvisning till en absolut sekretess. Kammarrätten delade den bedömningen, vilket innebar att rapporterna inte kunde lämnas ut ens i maskerat skick.

KR_Jonkoping_3835_12

Gå till Acta Publicas hemsida

KR Jönköping 3835-12

Tidningen Metro fick inte ut incidentrapporter för Malmö Airport. Transportstyrelsen sa nej med hänvisning till en absolut sekretess. Kammarrätten delade den bedömningen, vilket innebar att rapporterna inte kunde lämnas ut ens i maskerat skick.

KR_Jonkoping_3835_12

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

KR Jönköping 3835-12

Tidningen Metro fick inte ut incidentrapporter för Malmö Airport. Transportstyrelsen sa nej med hänvisning till en absolut sekretess. Kammarrätten delade den bedömningen, vilket innebar att rapporterna inte kunde lämnas ut ens i maskerat skick.

KR_Jonkoping_3835_12