Senaste nytt om offentlighet
och sekretess

Sök

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Allmän handling drivs av Panoptes Sweden AB, Sveriges ledande researchbolag. Våra övriga verksamheter är researchbolaget Acta Publica och Nyhetsbyrån Siren.

AVGÖRANDEN EFTER LAGRUM (KAPITEL:PARAGRAF I OSL)

Uppgifter i centrala hundregistret var hemliga

En person begärde ut uppgifter från Jordbruksverkets centrala hundregister om antal hundar som var registrerade på¨ två personer. Syftet var att ta reda på hur många hundar som fanns på en viss adress som var ett hyresobjekt. Mot bakgrund av syftet med begäran bedömde Jordbruksverket att de kunde antas att de berörda personerna skulle lida men av ett utlämnande.

Personen överklagad men kammarätten fastställde Jordbruksverkets beslut.

Våra verksamheter

En person begärde ut uppgifter från Jordbruksverkets centrala hundregister om antal hundar som var registrerade på¨ två personer. Syftet var att ta reda på hur många hundar som fanns på en viss adress som var ett hyresobjekt. Mot bakgrund av syftet med begäran bedömde Jordbruksverket att de kunde antas att de berörda personerna skulle lida men av ett utlämnande.

Personen överklagad men kammarätten fastställde Jordbruksverkets beslut.

background 1
background 1

Uppgifter i centrala hundregistret var hemliga

En person begärde ut uppgifter från Jordbruksverkets centrala hundregister om antal hundar som var registrerade på¨ två personer. Syftet var att ta reda på hur många hundar som fanns på en viss adress som var ett hyresobjekt. Mot bakgrund av syftet med begäran bedömde Jordbruksverket att de kunde antas att de berörda personerna skulle lida men av ett utlämnande.

Personen överklagad men kammarätten fastställde Jordbruksverkets beslut.

Gå till Acta Publicas hemsida

Uppgifter i centrala hundregistret var hemliga

En person begärde ut uppgifter från Jordbruksverkets centrala hundregister om antal hundar som var registrerade på¨ två personer. Syftet var att ta reda på hur många hundar som fanns på en viss adress som var ett hyresobjekt. Mot bakgrund av syftet med begäran bedömde Jordbruksverket att de kunde antas att de berörda personerna skulle lida men av ett utlämnande.

Personen överklagad men kammarätten fastställde Jordbruksverkets beslut.

Gå till Nyhetsbyrån Sirens hemsida
background 1

Uppgifter i centrala hundregistret var hemliga

En person begärde ut uppgifter från Jordbruksverkets centrala hundregister om antal hundar som var registrerade på¨ två personer. Syftet var att ta reda på hur många hundar som fanns på en viss adress som var ett hyresobjekt. Mot bakgrund av syftet med begäran bedömde Jordbruksverket att de kunde antas att de berörda personerna skulle lida men av ett utlämnande.

Personen överklagad men kammarätten fastställde Jordbruksverkets beslut.